UITNODIGING ALV dinsdag 19 april 2022

Zaterdag, 26 maart 2022

Eindelijk kunnen wij onze leden opnieuw uitnodigen voor een LIVE JAARLIJKSE ALGEMENE LEDENVERGADERING op dinsdag 19 april 2022 om 20.00 uur in ons vertrouwd clublokaal Eva’s Passie, Markt 12-13 te Axel.

2. Vaststellen agenda
3. Notulen ALV 30 november 2021 (vanaf 19u30 ter inzage)
4. Bestuurs- en controlebeleid
5. Verkiezing bestuursleden en diverse commissies
6. Financieel verslag 2021
7. Begroting 2022
8. Verslag kascommissie
9. Wedstrijdinfo
10. Behandeling ingekomen stukken en mededelingen
12. Sluiting

Omdat we jullie inbreng zeer sterk waarderen, nodigen wij jullie uit om vragen reeds op voorhand aan ons te stellen.
Wij zullen deze punten met alle respect én met de nodige discretie (en anoniem) op de vergadering aan bod laten komen.

Dus stuur een e-mail naar secretaris@goa-axel.nl als u vragen heeft.

Het bestuur zou het ten zeerste op prijs stellen mochten jullie talrijk aanwezig zijn.

Tot dan,
Namens het bestuur van Geduld Overwint Alles - Axel