RESPECTEER ONS WERK EN ONZE VERGUNNINGSVOORWAARDEN AUB

Maandag, 31 januari 2022

Onze hengelsportvereniging besteedt heel veel tijd, energie en geld om met vrijwilligers onze visplaatsen zo goed mogelijk te onderhouden. Tot onze spijt moeten wij opnieuw vaststellen dat sommige mensen dit helemaal niet waarderen of de vergunningsvoorwaarden niet naleven.

Zo troffen wij zware beschadigingen aan op één van de vernieuwde steigers achter de volkstuintjes en zware rijsporen op de helling aan de Axelse/Grote Kreek terwijl er duidelijk in onze vergunning in HOOFDLETTERS vermeld staat dat ook LADEN EN LOSSEN aan de weg dient te gebeuren.

Wij doen nogmaals een oproep om dit te respecteren aub en merkt u onregelmatigheden gelieve dit dan te melden en de overtreders hier op te wijzen zonder u zelf in gevaar te brengen.

Bij voorbaat dank