UPDATE ALGEMENE LEDENVERGADERING

Dinsdag, 30 juni 2020

Wettelijk gezien dient het bestuur van een vereniging binnen zes maanden na het eindigen van een boekjaar de algemene ledenvergadering te informeren. Ook dient een balans ter goedkeuring aan de ledenvergadering te worden voorgelegd. De noodmaatregelen tegen het coronavirus verbieden echter het organiseren en deelnemen aan samenkomsten, waaronder ook vergaderingen. Wij volgen hierbij het advies van Sportvisserij Nederland. Wij blijven de situatie echter van dichtbij opvolgen om deze ALV op een latere datum in het jaar toch nog te organiseren.