Huldiging clubkampioenen 2019

Maandag, 25 november 2019

We mogen terugblikken op een zeer geslaagde feestavond en zoals gewoonlijk was dit het moment om de clubkampioenen van het voorbije seizoen te huldigen.

Geen twijfel mogelijk, naast de overwinning in het eindklassement Zee én de grootste platvis én mooie ereplaatsen met de vaste stok en de feeder/picker/match mocht Roland De Waele zich de verdiende winnaar noemen van het Algemeen Individueel Klassement 2019.

Maar ere aan wie ere toekomt, dus voor de volledigheid ook de winnaars in alle andere categorieën :

Feeder/Picker/Match
 Rudie Matthijs
 Vaste Stok
 Willy Van Bambost
 Zee
 Grootste Platvis
 Algemeen Kampioenschap
 Jeugd 6-11 jaar
 Jort Pijpelink
 Jeugd 12-15 jaar
 Lucas Dekker
 ZVL Jeugdkampioenschap 6-11 jaar
 Jort Pijpelink

Een dikke proficiat aan alle laureaten.

HIER kan u de foto's bekijken van Roland de Waele en Willy Van Bambost