Zomer VIS karavaan 2019

Dinsdag, 27 augustus 2019

De ZomerVISkaravaan van Sportvisserij Nederland was op woensdag 14 augustus aan de Kleine Kreek in Axel. Dit speciale jeugdvis-evenement wordt op meerdere plaatsen in Nederland georganiseerd. In goed overleg met de organisatie van de Speelweek in Axel was dit jaar voor dit evenement gekozen.

Om 7.30 uur was onze jeugdcommissie, meerdere vrijwilligers, Sportvisserij Nederland en enkele VIScoaches van
Sportvisserij Zuid West Nederland aanwezig.

Het weer was prima, het was zonnig, 20 graden en weinig wind.

Vanaf 10 uur kwamen de kinderen. Zou het druk worden was de vraag constant ?

Het werd ook druk want maar liefst 114 kinderen kwamen op dit evenement af.

Nadat ze ingeschreven waren konden de kinderen onder begeleiding een vistuigje leren maken, op de drilsimulator vechten
met de grootste vissen en leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren.

Uiteraard waren er voldoende hengels opgetuigd zodat ze ook een visje konden proberen vangen en die vingen ze ook.

Dit evenement was gratis en na afloop kregen alle kinderen een goodiebag en ook nog eens gratis een hengel.

Onze hengelsportvereniging G.O.A. hoopt met dit evenement kinderen enthousiast te hebben gemaakt om ook eens te gaan vissen.

Onze dank aan Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Zuid West Nederland, Speelweek Axel en alle vrijwilligers die dit mogelijk maakten.
Kortom, een succes over de gehele lijn.

Kijk HIER maar even naar wat sfeerbeelden en ook op onze Facebook-pagina kan u alles nog eens herbeleven.