Einde voorzitterschap Willy van den Bos

Donderdag, 13 december 2018

Willy van den Bos heeft er voor gekozen om zijn voorzitterschap te beƫindigen. Het bestuur heeft alle begrip voor zijn beslissing en wenst hem dan ook te bedanken voor zijn jarenlange inzet en zijn inspanningen om alle disciplines in de beste verstandhouding te verenigen en zo de verdere uitbouw van onze hengelsportvereniging te bewerkstelligen. In afwachting van een mogelijke herschikking van het bestuur met goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering op woensdag 13 maart 2019, zal het zetelend bestuur ondertussen alles in het werk stellen om alles zo vlot mogelijk verder te laten verlopen.