WIJZIGINGEN KALENDER

Woensdag, 25 maart 2020

Door de verscherpte maatregelen zien wij ons genoodzaakt om de geplande wedstrijden en activiteiten in de periode tot 1 juni definitief te schrappen. Door de huidige onzekerheid lijkt het ons namelijk niet eenvoudig om die op een later tijdstip dit jaar toch nog te kunnen inplannen. De wedstrijdcommissie hoopt echter dat daarna de kalender wel kan afgewerkt worden zoals voorzien. De beslissing is ook genomen om dit jaar in geen enkele discipline een jaarklassement op te maken, maar enkel een dagklassement per wedstrijd.

Voor de volledigheid sommen wij hier nog eens de geannuleerde wedstrijden en activiteiten op

Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Draag zorg voor elkaar en voor jezelf.