Bekrijting IJsbaanvijver 2018

Dinsdag, 22 mei 2018

Zoals aangekondigd hebben enkele vrijwilligers op zaterdag 19 mei voor het derde opeenvolgende jaar coccolietenkrijt toegediend. Misschien wil u wel even kijken hoe het er aan toeging...

Ondanks onze oproep via onze website en FB-pagina was de belangstelling van de leden uitermate gering, maar toch willen wij de aanwezige bestuurs- en commissieleden en die ene vrijwilliger (bedankt Herman) toch bedanken voor hun inzet.

Uiteraard was u misschien wel ge├»nteresseerd maar gewoon verhinderd, dat kan gebeuren.

Daarom vindt u HIER enkele sfeerbeelden.

En nu maar duimen dat de bemoedigende resultaten van de voorbije jaren een gunstig vervolg krijgen.